NRK Meny
Normal

Se folkehavet ta i mot Sommerbåten

Mange mennesker hadde møtt opp for å ønske NRKs sommerbåt velkommen til Langesund denne ettermiddagen. Se video av ankomsten her.

NRKs sommerbåt er på plass i Langesund. Se video av innfarten her.

MANGE FREMMØTTE: Sommerbåten er nå på plass i Langesund. Se video av innkjøringen i videoen over.

I kveld sender NRK direkte fra Langesund. Sendinga kan du følge på NRK 1 fra kl. 21.30, eller du kan se den direkte på nrk.no.

Programlederne Dan Børge Akerø og Jeannette Platou oppfordrer folk til å ta turen for å skape stemning under sendinga.

Sommerbåten fikk en varm velkomst da den ankom Langesund tidligere i dag. Både på land og på vann ønsket store og små den velkommen. Video fra ankomsten kan du se øverst i denne saken.

Har du planer om å ta turen til Langesund i kveld for å få med deg sendinga? Del gjerne dine bilder med oss ved å bruke #nrksommer og #nrktelemark på Instagram.

 • Slår sammen skattekontor

  Kommunestyret i Drangedal har vedtatt å etablere en felles skatteoppkreverfunksjon for Drangedal og Kragerø. Politikerne ønsker at det skal være en kontordag i Drangedal i uka. Etableringen skjer så fort det lar seg gjøre.

 • Gode nyheter for skogbruket

  Produksjon av biodrivstoff på Tofte i Hurum kommune er gode nyheter for skogbruket i Telemark. Det skal investeres 500 millioner kroner til å bygge et anlegg på Tofte. Olav A. Veum i AT skog og Norsk Skogeierforbund mener dette er utelukkende positivt.

  Olav A Veum
 • Vil ta imot flyktninger

  Kragerø har sagt ja til å ta imot ti flyktninger i 2018 etter anmodning fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Imdi. Kragerø har kapasitet til å bosette 20, så dersom situasjonen skulle endre seg stilles disse plassene til disposisjon.

 • Trailer sperrer E134

  En trailer står og sperrer det ene feltet på E134 mellom Høydalsmo og Åmot. Vegen skal være glatt, opplyser politiet.