NRK Meny
Normal

Se åpningen av Notodden bluesfestival

Klokken 18 i dag kan du se åpningen av årets bluesfestival på Notodden, der blant annet Steven Van Zandt vil dele ut Bluesprisen. Sendingen begynner klokken 17.45.

Notodden bluesfestival

Blant artistene som vil delta og spille på åpningsseremonien i Hovigs Hangar på Notodden, er Marvellous Medicine, Eric Slim & the South West Swingers, Lisa Lystan Family Band, Tito Lausteen Quartet og Lowell Levinger Banana & the Euphoria Five.

Det vil også bli tale fra tidligere kulturminister Hadia Tajik, som åpner festivalen.

I tillegg vil Steven Van Zandt dele ut Bluesprisen.

Hele programmet for årets bluesfestival kan du se her.

Det er Notodden Bluesfestival som står bak produksjonen av sendingen.

Bluesfestivalen

Denne gjengen er tidlig ute og koser seg på den tradisjonsrike festivalen.

Foto: Anne Lognvik / NRK
 • NRK vil bli i Porsgrunn

  NRK Telemark skal flytte fra Borgeåsen, og etablere seg på nytt i Porsgrunn. Eiendommen på Borgeåsen vil bli solgt, og NRK vil nå gå ut i markedet og søke etter nye lokaler sentrumsnært i Porsgrunn kommune. – Vi ser for oss økt regionalt samarbeid i åra framover, og Porsgrunns sentrale beliggenhet med gode kommunikasjonsmuligheter, er bakgrunnen for at vi velger å reetablere oss her, sier regionredaktør Heidi Pleym.

  Heidi Pleym
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Forbanna

  Bård Hoksrud støtter Sylvi Listhaug på sosiale medier. – Jeg er forbanna over opposisjonens herjinger mot Listhaug, og har klare meninger om flere i opposisjonen og KrF, men lar det være nå, sier Hoksrud.

  Bård Hoksrud
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Glad Listhaug trekker seg

  Leder av justiskomiteen på Stortinget, Lene Vågslid, er glad Listhaug trekker seg. – Vi kan ikke ha en justisminister som nører opp under farlige hatefulle ytringer, sier Vågslid. Hun forventer at den neste justisministeren vil jobbe mot ekstreme holdninger.

  Lene Vågslid.
  Foto: John-André Samuelsen / NRK
 • Riktig at Listahug trekker seg

  Ordfører Bø, Olav Kasland fra Venstre, mener det var riktig av Sylvi Listhaug å trekke seg. Kasland sier Listhaug selv har stilt seg i en posisjon der hun ikke har Stortinget bak seg, men at ingen av de han har pratet med ventet at hun skulle trekke seg.

  Olav Kasland
  Foto: Roald Marker / NRK