NRK Meny
Normal

Se åpningen av Notodden bluesfestival

Klokken 18 i dag kan du se åpningen av årets bluesfestival på Notodden, der blant annet Steven Van Zandt vil dele ut Bluesprisen. Sendingen begynner klokken 17.45.

Notodden bluesfestival

Blant artistene som vil delta og spille på åpningsseremonien i Hovigs Hangar på Notodden, er Marvellous Medicine, Eric Slim & the South West Swingers, Lisa Lystan Family Band, Tito Lausteen Quartet og Lowell Levinger Banana & the Euphoria Five.

Det vil også bli tale fra tidligere kulturminister Hadia Tajik, som åpner festivalen.

I tillegg vil Steven Van Zandt dele ut Bluesprisen.

Hele programmet for årets bluesfestival kan du se her.

Det er Notodden Bluesfestival som står bak produksjonen av sendingen.

Bluesfestivalen

Denne gjengen er tidlig ute og koser seg på den tradisjonsrike festivalen.

Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Elg gjennom isen i Kviteseid

  En elg har gått gjennom isen 100 meter fra land på Vråvatn, cirka to kilometer fra Flatland. Viltnemnda og en patrulje fra politiet er på vei til stedet.

 • 119 uten strøm

  Søndag morgen er 119 av Skagerak Energis kunder i Telemark uten strøm. Det er innbyggere i Bamble, Siljan og Skien som er berørt. – Vi har mannskaper og helikopter ute for å rette feil alle steder, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.

 • Mistet førerkortet etter ulykke

  En sjåfør har mistet førerkortet etter en ulykke i Meensvegen i Skien lørdag kveld. Fire personer i to biler var involvert i ulykken. Alle fire ble sjekket av lege på stedet.

 • Vold mot dørvakt

  En mann ble satt i arresten etter at han var voldelig mot en dørvakt ved et utested i Bø i natt. Mannen ville heller ikke si hva han het, og blir anmeldt for begge forholdene.