NRK Meny
Normal

Se «Christians Frokost-TV» her

Fikk du ikke med deg direktesendingen? Da kan du se «Christians Frokost-TV» her.

NRK Telemark har latt alle politikerne få en praktisk oppgave eller utfordring i morgensendingen nå i valgperioden. Blant annet ble Frps Bård Hoksrud utfordret i gokart og SVs Ådne Naper måtte kjøre sykkeltaxi. Torsdag var det Christian Tynning Bjørnøs (Ap) tur. Se resultatet her.

Se video: – TV2 har sin Blomster-Finn, mens vi har vår Blomster-Bjarne.

NRK Telemark har latt politikere få en praktisk oppgave eller utfordring i morgensendingen nå før valget 2013. Blant annet ble Frps Bård Hoksrud utfordret i gokart og SVs Ådne Naper måtte kjøre sykkeltaxi.

Torsdag var det Christian Tynning Bjørnøs (Ap) tur.

Moren hans, Signe Tynning, har vært programleder i God morgen, Norge på TV2 i mange år, men torsdag morgen prøvde sønnen seg som programleder for «Christians Frokost-TV».

Hva syns du om politikerens innsats? Si din mening nederst i saken.

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.