NRK Meny
Normal

Savnet mann (32) funnet død i Gvammetjønn

GRANSHERAD (NRK): Politiet i Telemark bekrefter at det er den 32 år gamle mannen fra Vestfold, som har vært savnet etter en telttur med to kamerater natt til søndag, som er funnet død i Gvammetjønn.

Leteaksjon etter savnet mann i Gransherad

GJORT FUNN: Politiet i Telemark har gjort funn av en død person i Gvammetjønn i Gransherad.

Foto: Roald Marker / NRK

– Jeg kan bekrefte at vi har gjort funn av en død mann i Gvammetjønn, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Terje Pedersen til NRK.

Laster Twitter-innhold

Funnet ble gjort klokken 15.06. Politiet har gjort undersøkelser, og bekrefter at det er den savnede Vestfold-mannen som er funnet.

De pårørende er varslet om funnet.

Mannen var på telttur med to kamerater natt til søndag, men da kameratene våknet opp søndag morgen var den savnede mannen borte.

Store styrker har lett etter mannen både på land, og en minubåt ble satt inn i søket mandag ettermiddag.

Ingen teorier om hva som har skjedd

Politiet har mandag morgen ingen teorier om hva som kan ha skjedd med den omkomne mannen.

– Det vi vet er at han ble funnet i vannet, like ved teltplassen. Bortsett fra det har vi ingen formening om hva som kan ha skjedd, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen.

Han sier avdøde er fraktet til rettsmedisinsk institutt for obduksjon.

– Forhåpentligvis vet vi mer etter om hva som har skjedd etter obduksjonen, avslutter Jansen.

Laster kart, vennligst vent...
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.