NRK Meny
Normal

Savnet bilfører har meldt seg

Politiet lette lenge etter føreren av bilen som kjørte i en fjellvegg ved Åmot i Skien natt til lørdag.

Trafikkulykke

STAKK AV: Politiet leder fortsatt etter føreren av bilen som stakk av etter ulykken.

Foto: Theo Aasland

En bil kjørte i en fjellvegg på fylkesvei 32 ved Åmot i Skien rundt klokken 05.00 natt til lørdag. Nødetatene dro til stedet, men da hadde føreren allerede stukket av.

Oppdatering mandag 18.07: – Mannen meldte seg for politiet senere den dagen, forteller operasjonsleder Jan Olaf Jansen mandag.

Hva vil skje med han nå?

Saken blir etterforsket videre, så vi vet ikke noe om noen reaksjon, forteller operasjonslederen.

Stakk av

Klokken 13.30 lørdag, nesten ni timer etter ulykken, hadde føreren fremdeles ikke gitt lyd fra seg, fortalte operasjonsleder hos politiet i Telemark, Kim Stokke.

– Helse er det viktigste for oss. Han kan være skadet, og da er det viktig for oss at han blir konsultert av lege, sier Stokke.

Er det mistanke om promillekjøring?

– Det er en av de tingene vi ønsket å få fastslått, men helse har høyeste prioritet, sier Stokke.

Politiet var i morgentimene i dag ute med hundepatrulje i håp om å finne sjåføren, og har i løpet av formiddagen besøkt flere adresser hvor de har hatt mistanke om at han kunne befinne seg, men uten hell.

– Vi vet ikke hvor han er per nå, sier Stokke.

Én skadet

Det skal i alt ha vært fem personer i bilen, én av dem er tatt hånd om av ambulanse.

– En jente klaget hadde vondt i hode og mulig hjernerystelse, sa operasjonsleder Stokke i formiddag.

Alle i bilen var mellom 17 og 21 år gamle.

Laster Twitter-innhold
 • Håper på ny barnehage i 2019

  Porsgrunn kommune håper å kunne åpne nye Frednes barnehage høsten 2019, skriver Varden. Barnehagen brant ned i mai 2016. Foreløpig er den nye kommunale barnehagen kun på skissestadiet.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.

 • Møter UDI i retten om Bolkesjø

  Eierene av Bolkesjø Hotel i Telemark og UDI møtes i retten i februar, skriver Varden. Årsaken er uenigheter etter at UDI vraket Bolkesjø som asylmottak, og sa opp avtalen som blei inngått i 2015. Saken skal gå i Oslo tingrett.