NRK Meny
Normal

Satt fastklemt etter ulykke – fløyet til sykehus

To personer ble skadd etter en utforkjøring på fylkesvei 37 i Tinn lørdag ettermiddag. Den ene satt fastklemt etter ulykken, og er nå fløyet til sykehus med helikopter.

Ulykke på fylkesvei 37

Ifølge vitner på stedet skal bilen ha havnet på togskinnene etter utforkjøringen.

Foto: Odd Arvid Dalen

Ulykken skjedde ved Gaustavegen mellom Miland og Rjukan.

Til sykehus

– To personer er skadd, men skadeomfang er ukjent, opplyser operasjonsleder Terje Pedersen i Telemark politidistrikt.

En mann på 53 år er fløyet til sykehus i Drammen, mens en 59 år gammel mann er tatt med til Notodden sykehus i ambulanse.

Ulykken skjedde på en nokså rett veistrekning. Trafikken ble dirigert manuelt under redningsarbeidet, men like før klokken 16.30 opplyste politiet at arbeidet på stedet var avsluttet.

Havnet på togskinnene

Alle nødetatene rykket ut til stedet.

Ifølge vitner NRK har vært i kontakt med skal bilen ha havnet på togskinnene etter utforkjøringen.

Meldingen om ulykken kom inn til politiet cirka klokken 14.30 lørdag ettermiddag.

 • Eksplosiv vekst av stillehavsøsters

  I sommer har Jan Erik Tangen, kartlagt utbredelsen av stillehavsøsters i Telemarksskjærgården. På et sted ble det funnet så mye 600 stillehavsøsters på en kvadratmeter. Tangen sier til TA at veksten av slik østers de siste årene har vært eksplosiv.

 • Alvorlige kutt

  Arbeiderpartiet mener det er svært alvorlig at regjeringen kutter kraftig i støtte til fullskala anlegg for CO₂ fangst og lagring i industrien. Yara og Norcem i Grenland jobber med prosjekter for CO₂ fangst i industrien, og vil få redusert støtte.

  Yara, Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Sjekker kilde til oljesøl

  Politiet og brannvesenet har i dag tatt prøver av et oljeflak ved Øvre Ringsholme i Frierfjorden. Prøvene sjekkes nå opp mot båter som ligger i området, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen hos politiet i Telemark. Flaket har en omkrets på 200 meter.

 • Ny «Holdbart» butikk i Skien

  Butikkjeden «Holdbart» selger varer som ellers ville blitt kastet. Det kan være fordi produktene er feilprodusert, har for kort holdbarhetsdato eller er sesongvarer. Det er gründerne Trond Laeng og Thor Johansen som står bak butikken.

  Thor Johansen
  Foto: Anniken Sanna / NRK