NRK Meny
Normal

Sandstø til Notodden

Arne Sandstø blir ny trener i Notodden fotballklubb.

Arne Sandstø
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Sent tirsdag kveld ble klubben enig med Arne Sandstø om hans betingelser for å ta den utfordrende jobben med å redde Notoddenlaget fra nedrykk, skriver Telen .

Fornøyd

Den tidligere Odd Grenland og Start-treneren tar med seg Morten Rønningen som assistenttrener for å hjelpe klubben fra nedrykk.

«Notodden FK er meget fornøyd med å få på plass en avtale med de to profilerte trenerne», skriver NFK på sin hjemmeside .

Sandstø er på plass allerede på morgenøkten onsdag.

Videre skriver klubben på sine nettsider:

«Notodden FK er også meget tilfreds og takknemlig for at Kjetil Holta dekker kostnadene som er knyttet til dette prosjektet. Dette gjør at alle innvolverte i klubben nå kan ha full fokus på oppgaven med at Notodden FK skal være et Adeccoligalag også i sesongen 2010.»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Arne Sandstø og Morten Rønningen

Arne Sandstø sammen med Morten Rønningen.

Foto: Richardsen, Tor / SCANPIX

Kapteinen solgt

Jan Halvor Halvorsen

Jan Halvor Halvorsen har trent Notodden i over tre år.

Foto: Sven Håkon Kulbeck / NRK

Et salg av kaptein Lennart Steffensen skal ha vært den utløsende faktoren til at trener Jan Halvor Halvorsen og Notodden skilte lag.

For 200.000 kroner slapp Notodden sin kaptein Steffensen til førstedivisjonsrival Hønefoss. Det uten at trener Halvorsen var involvert i overgangen.

- Jeg fikk en telefon om at han var solgt. Det var styret som vedtok å selge Steffensen, bekreftet Halvorsen overfor Telen tirsdag.

- Det ble blytungt da jeg fikk beskjeden om at Lennart var solgt, sier Halvorsen.

Han avviser at han fikk sparken, slik enkelte medier har hevdet.

- Dette var toveis enighet om å avslutte forholdet. Det er vanskelig å jobbe når jeg ønsker en venstresving, mens NFK ønsker å svinge til høyre, sier Halvorsen.

Les: - Håper Drillo er tøff

Les også: Har liten tro på Start