NRK Meny
Normal

Saktegående ferietrafikk på E18

Det er saktegående kø på E18 gjennom Telemark i kveld.

Kø på E18
Foto: NRK-tipser

En NRK-tipser som har kjørt strekningen Kristiansand - Skien i ettermiddag forteller om saktegående kø mellom Kragerø og Bamble i nordgående retning.

– Da vi kom til Lasses i Bamble, så gadd vi ikke å kjøre på E18 mer. Vi skulle til Skien, og kjørte heller over Herre og Vold, forteller vedkommende til NRK på telefon.

Det er siste dag av ferien for mange, og dette er noe av årsaken til de lange køene.

Veitrafikksentralen opplyser at man må regne med forsinkelser, og på strekningen Kragerø - Porsgrunn kan det være opp mot én time ekstra i kjøretid.

Hold deg oppdatert på trafikken her:

 • Stoppet sjåfør med narkotika

  En 18 år gammel mann er stanset av politiet i Porsgrunnsveien og mistenkt han for ruspåvirket kjøring. Både sjåfør og passasjer var i besittelse av mindre mengder narkotika. Politiet har beslaglagt førerkortet og anmeldt forholdet.

 • Får kjøpe Haga kystkafé

  Fylkeskommunen tilbyr Kragerø kommune å kjøpe eigedommen ved Haga kystkafé på Jomfruland for 1,9 millionar kroner. Ordførar Jone Blikra seier til Kragerø Blad Vestmar at det er viktig at kommunen sikrar seg denne sentrale eigedommen på Jomfruland.

  Haga kafé på Jomfruland
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Snøskredfare i fjellet

  Snøskredfaren er fremdeles betydelig i flere fjellområder i Sør-Norge. Vinterferien har startet mange steder og alle som skal ut i fjellet må ta hensyn til terrenget oppfordrer skredeksperter ved Norges Geotekniske Institutt, melder varsom.no

 • Krog kjempar for OL deltaking

  Treninga på måndag vil avgjere om Magnus Krog frå Høydalsmo får den siste plassen i kombinertkonkurransen på tysdag, opplyser Norges Skiforbund. Han kjempar med Espen Andersen om den siste plassen. Magnus Krog har så langt vore reserve i OL.

  Magnus Krog
  Foto: NRK