NRK Meny

Rettssak starter i Aalborg

I dag starter rettssaken mot en 24-åring fra Kristiansand, som er tiltalt for grov vold mot 49 år gamle Terje Tørrissen fra Porsgrunn. 49-åringen blei sparka i hodet utenfor et hotell i Aalborg i Danmark, og døde seinere på sykehuset i Skien. Familien sier til Varden at de vil følge rettssaken i Aalborg, og at de håper å få flere svar.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.