NRK Meny

Rekord i kiting på Hardangervidda

Det ble satt ny deltakerrekord i verdens største og lengste snøkitekonkurranse som arrangeres hvert år på Hardangervidda. 333 deltakere fra 31 ulike land deltok i fredagens Red Bull Ragnarok. I løpet av fem timer måtte kiterne kjempe seg gjennom 100 km, men bare 22 deltakere fullførte. Sigve Botnen (33) fra Bø, og som har vunnet fire ganger tidligere, måtte denne gangen bryte etter andre runde.

Red Bull Ragnarok på Hardangervidda
Foto: Mats Grimsæth
 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet på Gulset er funnet i god behold. Jenta blir nå gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, men den blir nå avblåst ifølge Terje Pedersen i politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.