NRK Meny

Redningsaksjon

Politiet og redningsskøyta rykket ut ved 03.30-tiden i natt etter melding om at en båt hadde fått motorstopp utenfor Langesund. To menn på 28 og 30 år ble tatt hånd om av politiet, og begge ble kjørt til legevakt for utvidet blodprøve. Mennene, som kommer fra Asker og er kjenninger av politiet, mistenkes for å ha kjørt båt i påvirket tilstand.

 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.