NRK Meny
Normal

Fagermo: – Dette er stort

SKIEN (NRK): Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med å gå videre i europacupen. Nå vil han gå så langt som mulig.

Dag-Eilev Fagermo om å gå videre i europacupen.

Odd hadde 3-0 å gå på fra første møte borte mot FC Sheriff i Moldova, og var aldri truet.

Bortelaget skapte svært lite i Skien, og en sjansefattig kamp endte 0-0.

– Kollektivet vant over individualistene

Fagermo er godt fornøyd med kampen, men følte seg ikke trygg før kampen nærmet seg slutten.

– Jeg følte meg trygg på avansement litt uti andre omgang. Det var godt å få spare Occean, Bentley og Samuelsen mot slutten, sier Fagermo.

Han mener det var kollektivet til Odd som vant denne kampen.

– Laget vårt slo ut stjernespillerne til Sheriff. Spillerne jobba steinhardt for hverandre, og det er godt å se, sier Fagermo.

Vil ha bortekamp først

Det er klart at Odd møter Shamrock Rovers fra Irland i neste runde i kvalifiseringen. Fagermo tror de møter et godt lag.

– Arne Sandstø har vært i Irland og sett Shamrock. De er lavere rangert enn FC Sheriff, men de spiller med hjertet utenpå drakta, så det blir tøft.

Senere i kveld blir det klart om Odd får hjemmekamp eller bortekamp i første møte. Fagermo er ikke i tvil om hva han ønsker seg.

– Bortekamp først. Uten tvil. Vi håper å få avslutte her i Skien.

 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK
 • Hever farenivået for flom

  Norges vassdrags- og energidirektorat har økt farenivået for flom i Telemark fra grønt til gult nivå. Med varslede nedbørsmengder opp mot 100 millimeter i døgnet de neste dagene, varsler NVE om økt fare for flom og ras i flere deler av Sør-Norge.

 • Ikke flinke nok

  Telemark er over landsgjennomsnittet når det gjelder å bruke refleks, sier distriktsleder i Trygg trafikk, Brita Straume. Selv om vi i Telemark ligger over snittet så er det fortsatt ikke er bra nok at halvparten ikke bruker refleks mener Straume

  Usynlige uten refleks
  Foto: Dang Trinh / NRK