NRK Meny
Normal

Raserte hus og angrep politiet

I dag avhøres en tenåring etter voldshandlinger i Nome.

Politi-illustrasjon

Mannen i slutten av tenårene anmeldes for vold mot politiet etter hendelsen i Nome fredag.

Foto: Lien / SCANPIX

En mann gikk amok i et hus i Nome i Telemark sent fredags kveld.

– En gutt i slutten av tenårene var svært utagerende. Han knuste en del inventar i et hus, opplyste Gunnar Hanssen på vegne av politiet ved 06-tiden lørdag morgen.

Satt politimann ut av tjeneste

I tillegg forsøkte den unge mannen å skalle og sparke politifolkene på stedet.

– Han vil bli anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, etter at han angrep en av tjenestemennene, ifølge Hanssen.

Politimannen ble sparket flere ganger. Han måtte oppsøke lege for behandling, og ble nødt til å avbryte vakta for politiet.

– En politijurist vil vurdere om mannen skal slippes fri eller fremstilles for varetektsfengsling, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til NRK.no lørdag formiddag.

 • Skagerak ber om hjelp

  Skagerak Energi brukar helikopter for å kartlegge feil på høgspentnettet etter snøfallet i går. Samstundes oppmodar selskapet kundar med feil på lågspentnettet om å melde frå, slik at selskapet også kan rette desse feila. Klokka 11 i dag hadde selskapet registrert 250 feil i Skien og Siljan.

 • Brøytebil fanga jente i snøhole

  Ei ni år gamal jente blei stengt inne i ei snøhole i Skien i går. Jenta leika i snøhola då ein brøytebil kom forbi og fylte opningen med snø. i fylgje politiet brukte foreldra 30 minuttar på å grave jenta fram.

 • Fotgjengar sendt til sjukehus

  Ein fotgjengar er sendt til sjukehus etter at ho blei påkøyrd på Bølevegen i dag tidleg. Det er uvisst kor omfattande skader den 19 år gamle kvinna har.

 • Fotgjenger påkjørt

  En fotgjenger er påkjørt av en bil på Bølevegen i Skien. Politi og ambulanse er på stedet. Ulykken fører til trafikale problemer i morgenrushet.