NRK Meny
Normal

Stollek på Rådhusplassen

Barna i Liane barnehage utfordret selveste rådmannen og kommunalsjefen til stolleken på Rådhusplassen. Se selv hvordan det gikk.

 

Barnehage inviterte til stollek
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Barn og voksne på "stor avdeling" i Liane barnehage i Porsgrunn dro i flokk og følge til rådhusplassen på barnehagedagen. Der ville de fortelle de som bestemmer i kommunen hva som er bra og hva som er mindre bra i en barnehage.

Rundt og rundt til sambarytmer

Kommunalsjef for barn og unge, Inger Lysa, og rådmann Egil Johansen tok utfordringen. Midt i arbeidsdagen tok de opptil flere runder rundt medbragte barnestoler. Men gikk de av med seieren? Eller ble det Guro, Marlene eller noen andre fra Liane barnehage som fikk siste stol? Se selv:   Stollek med rådmannen

 

Stollek på Rådhusplassen
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

 

  • Fått i seg røyk

    En voksen og et barn tas hånd om av helsepersonell etter å ha fått i seg røyk etter en brann ved Øvre Sølen i Porsgrunn.

  • CO₂-lagring blir prioritert i EU

    Statoils plan om CO₂-lagring under havbotnen på norsk sokkel har fått status som eit prioritert prosjekt i EU. Planen er å lagre CO₂ på same måte ved norske industrianlegg, slik som Norcem i Brevik og Yara på Herøya.

  • Vil børsnotere Fjordkraft

    Eigarane av Fjordkraft vurderer å børsnotere selskapet. Skagerak Energi er ein av eigarane, og saman med BKK og Statkraft ynskjer dei å leggje til rette for utvikling av selskapet gjennom ei børsnotering.