NRK Meny
Normal

Stollek på Rådhusplassen

Barna i Liane barnehage utfordret selveste rådmannen og kommunalsjefen til stolleken på Rådhusplassen. Se selv hvordan det gikk.

 

Barnehage inviterte til stollek
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Barn og voksne på "stor avdeling" i Liane barnehage i Porsgrunn dro i flokk og følge til rådhusplassen på barnehagedagen. Der ville de fortelle de som bestemmer i kommunen hva som er bra og hva som er mindre bra i en barnehage.

Rundt og rundt til sambarytmer

Kommunalsjef for barn og unge, Inger Lysa, og rådmann Egil Johansen tok utfordringen. Midt i arbeidsdagen tok de opptil flere runder rundt medbragte barnestoler. Men gikk de av med seieren? Eller ble det Guro, Marlene eller noen andre fra Liane barnehage som fikk siste stol? Se selv:   Stollek med rådmannen

 

Stollek på Rådhusplassen
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

 

 • Fortsatt stengt

  Fylkesvei 37 er lørdag kveld fortsatt stengt ved Fåne/Presturatunnelen på grunn av fare for ras. Klokken 21 skal det foretas en ny vurdering av stedet, opplyser vegvesenet. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 364.

 • Geolog skal undersøke rasfaren

  Fylkesvei 37 er stengt ved Fåne/Presturatunnelen, foreløpig frem til klokken 18.00 på grunn av fare for ras. Klokken 18 skal en geolog vurdere rasfaren. Omkjøringsvei er fylkesvei 364.

 • Vei stengt på grunn av rasfare

  Tinnsjøveien er stengt inntil videre ved Fåne/ Presturatunnellen på grunn av rasfare. Vegtrafikksentralen er varslet, og skal undersøke stedet.

 • Brannvesenet rykker ut til sjukehus

  Brannvesenet rykker ut til Sjukehuset Telemark etter varsel frå ein automatisk brannalarm på staden.