NRK Meny
Normal

Stollek på Rådhusplassen

Barna i Liane barnehage utfordret selveste rådmannen og kommunalsjefen til stolleken på Rådhusplassen. Se selv hvordan det gikk.

 

Barnehage inviterte til stollek
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Barn og voksne på "stor avdeling" i Liane barnehage i Porsgrunn dro i flokk og følge til rådhusplassen på barnehagedagen. Der ville de fortelle de som bestemmer i kommunen hva som er bra og hva som er mindre bra i en barnehage.

Rundt og rundt til sambarytmer

Kommunalsjef for barn og unge, Inger Lysa, og rådmann Egil Johansen tok utfordringen. Midt i arbeidsdagen tok de opptil flere runder rundt medbragte barnestoler. Men gikk de av med seieren? Eller ble det Guro, Marlene eller noen andre fra Liane barnehage som fikk siste stol? Se selv:   Stollek med rådmannen

 

Stollek på Rådhusplassen
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

 

 • Evakuerer sauene

  Det er ikke bare trærne som bukker under for snømengdene. Sauebonde Bjørn Gurholt har evakuert dyra fordi taket på sauefjøset er i ferd med å gi etter.

  Sauebonde Bjørn Gurholt evakuerer dyra fordi taket på sauefjøset er i ferd med å gi etter. 
 • Nyheter 20.55

  Her ser du tirsdagens 20.55-sending. Kveldens siste sending kan du få med deg like før Kveldsnytt.

  Distriktsnyheter fra Buskerud, Telemark og Vestfold
 • Rydder strømlinjer i Siljan

  Skagerak Energi kommer til å «sprenge» trær som har falt over linjen. Dette vil forårsake kraftige smell. Arbeidet foregår fra Siljan sentrum mot Moholt jernverk omtrent fram til midnatt, melder politiet i Telemark.