NRK Meny

Pris for inkluderande arbeidsliv

Det nasjonale plantehelsesenteret Sagaplant på Akkerhaugen får pris for inkluderande arbeidsliv for 2015. Selskapet har i mange år hatt lågt sjukefråvær, og i fjor var fråværet på 4,5 prosent. På bildet er tillitsvald og avdelingsleiar i veksthuset Helen Otter Søgnen, Kristian Høy i NAV og kontorleiar Gro Sauar.

Helen Otter Søgnen, Kristian Høy og Gro Sauar
Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Dømt for nettovergrep

  Ein 26 år gamal mann er dømt til femten og eit halvt års fengsel for nettovergrep mot 49 jenter. Ifølgje TA skal fire av jentene vera frå Telemark. Mannen er òg dømt til å betale 2,4 millionar kroner i erstatning til 21 ofre.

 • Kvinne til sjekk hjå legevakt

  To personar er involverte i trafikkulykka i Drangedal. Ingen er alvorleg skadd. Ei kvinne er køyrd til sjekk etter at ho fekk smerter i nakken.

 • Slo seg inn og truet med øks

  Politiet gikk til væpnet aksjon på Skotfoss i Skien etter at en mann slo seg inn i en leilighet og truet en annen person med øks. En 42 år gammel mann fra Skien er pågrepet og vil bli avhørt.

  Knust rute på Skotfoss
  Foto: Rolf Christian Hatling / NRK
 • Overraska med gullplate på direkten

  Folkrock-bandet Byting frå Midt-Telemark vart overraska med gullplate direkte på Telemarksendinga fredag ettermiddag. Bandet får gullplate for to millionar nedlastingar av låten «Norske Rednecks».

  Gullplate til Byting
  Foto: Katrine Rohde Johannessen / NRK