NRK Meny

Posten kommer ikke fram

– Posten vil vurdere å sende post med skolebussen til bygda Fjone i Nissedal, så lenge veien er stengt for rassikring. Distribusjonsleder i Posten i Vest-Telemark Trond Henning Hansen sier han skal prøve å finne en løsning i samarbeid med butikken på Fjone. Anne-Nora Oma Dahle i Nissedal Senterparti er lite tilfreds med at beboerne må hente posten selv i Treungen om morgenen, så lenge veien er stengt.

Sykkelveske
Foto: Benedikte Fjelly / NRK
 • 19-åring uskadd etter ulykke

  Den kvinnelige bilføreren slapp fra det uten skader etter utforkjøringa på Hovinvegen, men det er store skader på bilen. Hun blir nå avhørt, og ifølge politiet tyder mye på at hun kan ha duppet av.

 • Nytt flomvarsel

  NVE varsler ny flom- og jordskredfare i Telemark. Varselet kommer mens vannivået bare så vidt er på vei tilbake etter helgens flom. Det er ventet opptil 70 millimeter regn fra tirsdag morgen.

 • Utforkjøring på Hovinvegen

  En bil har kjørt av veien ved Holmevatn i Tinn. Det var bilføreren sjøl som meldte fra. Ambulanse og politi er på vei til stedet.

 • Drapstruet av deponimotstandere

  Motstandere av deponi i Brevik har levert skriftlig anonyme drapstrusler mot NOAH-eier Bjørn Rune Gjelsten, hans kone og datter, skriver Porsgrunns Dagblad. Truslene ble levert hjemme på døra i Oslo. Saken er under etterforskning av politiet i Oslo.

  Bjørn Rune Gjelsten og Brevik