NRK Meny

Poserte med maskingevær


Politiet rykket i ettermiddag ut til Nome Videregående skole fordi det verserte et bilde blant elevene på Snapchat der to gutter poserer med kamuflasjeuniformer, finlandshetter og det som fremstår som to maskingevær. Politiet har pågrepet to gutter på 16 år og en 17-åring, og beslaglagt tre luftvåpen hos en av de siktede. Pågripelsene gikk rolig for seg og elevene skal nå avhøres, forteller politiet i en pressemelding.

 • 19-åring uskadd etter ulykke

  Den kvinnelige bilføreren slapp fra det uten skader etter utforkjøringa på Hovinvegen, men det er store skader på bilen. Hun blir nå avhørt, og ifølge politiet tyder mye på at hun kan ha duppet av.

 • Nytt flomvarsel

  NVE varsler ny flom- og jordskredfare i Telemark. Varselet kommer mens vannivået bare så vidt er på vei tilbake etter helgens flom. Det er ventet opptil 70 millimeter regn fra tirsdag morgen.

 • Utforkjøring på Hovinvegen

  En bil har kjørt av veien ved Holmevatn i Tinn. Det var bilføreren sjøl som meldte fra. Ambulanse og politi er på vei til stedet.

 • Drapstruet av deponimotstandere

  Motstandere av deponi i Brevik har levert skriftlig anonyme drapstrusler mot NOAH-eier Bjørn Rune Gjelsten, hans kone og datter, skriver Porsgrunns Dagblad. Truslene ble levert hjemme på døra i Oslo. Saken er under etterforskning av politiet i Oslo.

  Bjørn Rune Gjelsten og Brevik