NRK Meny
Normal

Porsgrunnsbrua stengt igjen

Porsgrunnsbrua var stengt for både kjøretøy og myke trafikanter på grunn av tekniske problemer.

Porsgrunnsbrua står

Det er ikke lenge siden Porsgrunnsbrua var stengt på grunn av tekniske problemer. Lørdag fikk den nok en gang problemer, og måtte stenge igjen.

Foto: Picasa 2.6 / NRK

Brua kunne heller ikke heves for båter.

Vi har sendt ut alt vi har av mannskaper for å ordne opp i problemene, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før brua kan åpne igjen, sa Anne Berget ved Vegtrafikksentralen i Porsgrunn rett før klokken 16.

Klokken 16.39 ble brua åpnet igjen for normal trafikk.

Brua har den siste tiden blitt stengt flere ganger på grunn av tekniske problemer. For kun 10 dager siden var den stengt på grunn av flere bolter som hadde kommet ut av stilling.

– Det er fortvilende, men vi kan ikke gjøre annet når alarmen går, enn å stenge brua, sier Berget.

Laster kart, vennligst vent...
 • Mangler 70 bøssebærere

  TV-aksjonen mangler 70 bøssebærere i Skien, det opplyser fylkesaksjonsleder i Telemark, Arild Flatland. Bøssebærerne starter å gå klokka 16.00, og Flatland oppfordrer folk til å ringe 02025 dersom de har mulighet til å bidra.

  Bøssa TV-aksjonen 2017
  Foto: Anette Torjusen / NRK
 • 150 demonstrerte i Skien

  Rundt 150 personer gikk i går i fakkeltog i Skien til protest mot pelsdyrnæringa. Totalt så var det rundt 9000 som deltok i protestene rundt om i 30 byer i landet, melder arrangørene.

  Fakkeltog mot pelsdyrnæringa
  Foto: PRIVAT
 • Vannlekkasje i Skien

  Det er en stor vannlekkasje i Skien sentrum, skriver TA. En av hovedvannledningene i sentrum har gått i stykker og det vil ta flere timer å utbedre skadene. Vannet er koblet av og det er et område med mange kontorlokaler og få leiligheter som er ramma.

 • Vil ruste opp Lietorvet

  Bratsberg Næringseiendom vil ruste opp Lietorvet i Skien for 60 millioner kroner, skriver TA. Haavard Skare som er administrerende direktør i Bratsberg Næringseiendom, gleder seg til å revitalisere kjøpesenteret.

  Lietorvet, Skien
  Foto: Øystein Økter / NRK