NRK Meny

Pors i Vestlandsserie

Pors har havnet i en 3. divisjons avdeling med åtte lag fra Rogaland, tre lag fra Sørlandet og to lag fra Østlandet. Det betyr at det blir endel reising i kommende sesong. Tidligere Odd-spiller og nå Pors-trener, Tommy Svindal Larsen mener ikke reisinga blir noe problem, og er spent på motstanden i kommende sesong.

Tommy Svindal Larsen
Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.