NRK Meny
Normal

Politistudenter løste mysteriet

Ingve Lunde og Roger Torkhildsen løste mysteriet som ingen skjønte noe av.

Ingve Lunde og Roger Torkhildsen
Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Fredag ettermiddag i forrige uke fikk politiet melding om at det var noen som hadde gravd opp alle blomsterløkene i Ibsenparken i Skien.

Ingen skjønte hvem det var før tyven ble tatt på fersk gjerning.

SE VIDEO: De løste mysteriet

Politipatruljer har lett og lett etter blomsterløktyven uten hell.  Men natt til torsdag fikk mysteriet en løsning, men kanskje ikke helt den løsningen politistudentene trodde.

Tulipanløk

Hvordan damen har fått med seg alle løkene er uvisst.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Plantet i egen hage

Politiet fikk inn melding klokken 01.00 natt til torsdag om at det var noen som hadde sett noen som plantet tulipaner i eget bed utenfor Skien.

- Da vi kom dit fant vi kommunens tulipanløker i bedet til en gammel dame. Og hun innrømmet alt, sier politistudentene.

Så nå blir det blomsterpryd i parken til påske likevel.

- Løkene blir nå levert tilbake til kommunen, slik at de kan plante den ut igjen sier Ingve Lunde.

 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.