NRK Meny

Politifolk renvasket for korrupsjon

Flere polititopper og polititjenestemenn i Telemark er renvasket for en anklage om korrupsjon, skriver TA. Riksadvokaten mener Spesialenhetens etterforskning «med styrke» har tilbakevist anklagene. Saken er etterforsket to ganger etter at en kvinne som var under etterforskning anmeldte politiet for inhabilitet, korrupsjon og grov uforstand i tjenesten, skriver avisa. Kvinnen har ifølge TA ingen kommentar til saken.

Politihuset Skien
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Lekeringing svekket beredskapen

  Tre barn i 10-årsalderen lekeringte i kveld så mange ganger etter ambulanse, at operatørene ble forstyrret og beredskapen ble svekket. Politiet har nå snakket med barna og deres foreldre, og ringingen har stoppet. Ifølge politiet er dette et tilbakevendende problem, og politiet minner foreldre om at også mobiler uten simkort kan ringe til nødetatene.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Kollisjon mellom buss og personbil

  En person er kjørt til legevakta for sjekk, etter en trafikkulykke mellom buss og personbil i Skjelsvik-krysset i Porsgrunn i ettermiddag. Politiet mistenker at føreren av personbilen ikke har overholdt vikeplikten i forhold til bussen.