NRK Meny

Politifolk renvasket for korrupsjon

Flere polititopper og polititjenestemenn i Telemark er renvasket for en anklage om korrupsjon, skriver TA. Riksadvokaten mener Spesialenhetens etterforskning «med styrke» har tilbakevist anklagene. Saken er etterforsket to ganger etter at en kvinne som var under etterforskning anmeldte politiet for inhabilitet, korrupsjon og grov uforstand i tjenesten, skriver avisa. Kvinnen har ifølge TA ingen kommentar til saken.

Politihuset Skien
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.