NRK Meny

Politifolk renvasket for korrupsjon

Flere polititopper og polititjenestemenn i Telemark er renvasket for en anklage om korrupsjon, skriver TA. Riksadvokaten mener Spesialenhetens etterforskning «med styrke» har tilbakevist anklagene. Saken er etterforsket to ganger etter at en kvinne som var under etterforskning anmeldte politiet for inhabilitet, korrupsjon og grov uforstand i tjenesten, skriver avisa. Kvinnen har ifølge TA ingen kommentar til saken.

Politihuset Skien
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.