NRK Meny
Normal

Politiet: Nye opplysninger i saken

Politiet etterforsker nye opplysninger som kom fram under avhør med den siktede kvinnen (31).

Politi etterforsker i Skien sentrum

Kriminalteknikere undersøkte boligen i forbindelsen med siktelsen mot samboerparet. De to har gitt forskjellige forklaringer til politiet. Ingen av de siktede erkjenner straffskyld.

Foto: Theo Aasland Valen

De siste dagene, har politiet avhørt flere involverte i saken. Tirsdag og onsdag ble de to siktede avhørt for andre gang.

Etterforsker nye opplysninger

Politiet opplyser at mannen (34) samarbeidet med politiet og gav utdypende opplysninger om det han har forklart tidligere. Kvinnen (31) kom med nye opplysninger som nå blir etterforsket.

Politiadvokat Guro Siljan vil ikke si hva slags opplysninger som kom fram, men at kvinnen fortsatt nekter straffskyld. Forklaringen hennes om hendelsesforløpet stemmer dermed ikke med det som hennes samboer har forklart i avhørene.

Les også:

Fant levninger i elva

Onsdag fikk politiet medhold fra Lagmannsretten til å varetektsfengsle mannen, som har vært samboer med den siktede datteren til Kari Grønnestad.

Levningene av Grønnestad ble funnet i Skienselva etter opplysninger som mannen gav til politiet.

 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK