NRK Meny
Normal

En mann pågrepet etter ran

En mann i 20-årene er pågrepet av politiet mistenkt for å stå bak ranet ved Kiwi på Stridsklev i Porsgrunn torsdag kveld.

Ran i Porsgrunn

Politiet søkte etter raneren etter at en mann i 20-årene ble ranet utenfor Kiwi på Stridsklev torsdag kveld.

Foto: Theo Aasland

– En mann i 20-årene fra Skien er pågrepet og siktet i saken. Han ble pågrepet i Porsgrunn, forteller operasjonsleder Aadne Røilid til NRK like før kl. 22.

Det var en mann i 20-årene som ble truet verbalt om at han skulle få juling dersom han ikke ga fra seg telefon og penger til raneren.

Gjerningsmannen ble beskrevet til å være rundt 185 cm høy, ca. 25 år og overvektig.

Han skal ha vært iført mørk hettegenser, og han skal ha vært hårløs på hodet.

Politiet søkte etter raneren i området rundt butikken.

 • Odd tapte

  Vålerenga slo Odd 2–1 i kveld. Bilal Njie scoret kampens første, men også Odds eneste mål.

 • Gasslekkasje på Herøya

  En gasslekkasje på Yaras anlegg på Herøya er under kontroll etter at 200 liter ammoniakk lakk ut. Det forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark. Lekkasjen skjedde litt over kl. 1700 i dag. Ingen personer ble skadet. Målinger i området viser at det nå ikke er fare for liv og helse. Politiet og bedriften skal jobbe videre med å finne ut av årsaken til ammoniakklekkasjen.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.