NRK Meny
Normal

Politiet kolliderte under utrykning til arbeidsulykke

Politiet melder om personskade etter at en politibil kolliderte med en personbil på E134 ved Notodden.

Politiet melder om personskade etter at et utrykningskjøretøy kolliderte på E134 ved Notodden.

ULYKKE: En politibil kolliderte med en personbil på Notodden i ettermiddag. Video: Frode Stian Andersen/ Foto: Kristine Koslung.

En politibil under utrykning kolliderte med en bil i krysset mellom E134 og Sauheradvegen på fylkesvei 360 i Notodden tirsdag ettermiddag.

Totalskadd

De to personene som satt i denne personbilen ble kjørt til legevakt for sjekk etter ulykken.

Foto: Kristine Koslung / NRK

Til sammen ble fire personer kjørt til legevakt for sjekk. To av personene satt i personbilen, og de to andre var tjenestemenn som satt i politibilen.

– Spesialenheten er rutinemessig varslet om ulykken, forteller politiet.

Spesialenheten har som oppdrag å etterforske saker hvor tjenestemenn i politiet eller påtalemyndigheten er anmeldt for påstått straffbare handlinger begått i tjenesten. Enheten er uavhengig av politi og påtalemyndigheten.

Mann fastklemt etter arbeidsulykke

Meldingen kom like etter at det ble meldt at samtlige nødetater rykket ut til en arbeidsulykke i Teknologiparken på Notodden.

En person satt fastklemt, og luftambulanse ble rekvirert. Det opplyser politiet i Telemark på Twitter.

Personen ble fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus, og skal ha vært ved bevissthet etter ulykken, men sykehuset kan foreløpig ikke kommentere skadene.

Politiet har vært på stedet og har startet undersøkelse. Arbeidstilsynet er varslet.

Laster Twitter-innhold
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.