NRK Meny
Normal

Bekrefter identiteten til død mann

SKIEN (NRK): Politiet bekrefter at det var den savnede 58 år gamle mannen som ble funnet i Kilevannet i Skien mandag ettermiddag.

Created by InfoDispatcher

Politiet fant den savnede 58 år gamle mannen på 31 meters dyp i Kilevannet i Skien. Se video fra leteaksjonen her.

Like før klokken 17 bekreftet politiet til NRK at det var den savnede 58-åringen som ble funnet mandag ettermiddag.

– De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen.

Funnet av miniubåt

Mannen ble sist sett i 22-tiden fredag kveld og ble meldt savnet lørdag morgen. 58-åringen ble funnet av en miniubåt på 31 meters dyp like over klokken 13 i ettermiddag.

– Jeg kan bekrefte at vi har funnet en død person. Vi antar at det dreier seg om den savnede 58-åringen, sa operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Geir Kastmo, etter funnet av den døde.

Laster Twitter-innhold
Operasjonsleder Jørn Gustav Larsen bekrefter at det var den savnede 58 år gamle mannen som ble funnet i Kilevannet.

Operasjonsleder Jørn Gustav Larsen bekrefter at det var den savnede 58 år gamle mannen som ble funnet i Kilevannet.

Omfattende aksjon

I tillegg til politi med hundepatruljer, har det blitt søkt etter mannen av store mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret gjennom hele helgen. I tillegg har det vært lett med helikopter, dykkere, og det er brukt ATV for å komme fram i terrenget.

Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt med mannen.

– Nei, vi undersøker åstedet og vedkommende. Vi har kriminalteknikere på stedet som tar seg av den biten, men ut ifra opplysninger vi har i saken, har vi ingen grunn til å tro at noe kriminelt har skjedd, sier Kastmo.

Laster kart, vennligst vent...
 • – Bøndene krev meir enn andre

  Bøndene bør få meir enn gjennomsnittet for andre yrkesgrupper i jordbruksoppgjeret i vår. Det seier Aslak Snarteland i Telemark bondelag. Snarteland meiner at stortinget har plikta staten til å gje bøndene ein lønsauke ut over det andre får.

  Aslak Snarteland
  Foto: Marie Roksund / NRK
 • Fleire på tur når stien blir merka

  Fleire går på tur når stiar og turvegar blir merka. Det syner ei undersøking Norsk institutt for naturforsking har gjort. Det er særleg folk med lita turrøynsle som tek i bruk nærområda når stiane blir merka.

 • – "Kjøpte" sakshandsamar med tomter

  Fem hyttetomter står sentralt i korrupsjonssaka mot ein tidlegare byggesakshandsamar i Vinje. Det skriv Varden. Politiet meiner at selskap byggesakshandsamaren hadde interesser i fekk tomtene på gunstige vilkår, mot å hjelpe hytteutviklaren i reguleringssaker. Advokatane til dei sikta avviser påstanden.

 • Børven til Odd?

  Spissen Torgeir Børven skal tilbake til Odd. Brann og Odd er samde om overgangssummen, skriv Bergensavisen. Leiinga i Odd vil ikkje kommentere saka.

  Torgeir Børven
  Foto: Digitalsport