NRK Meny
Normal

Politiet har beslaglagt et kjøretøy

– Vi jobber med denne saken hele tiden, opplyser politiet.

Politiet og en politibil

Det var langs denne veien at 17-åringen ble funnet skadet i 07-tiden fredag.

Foto: Fredrik Laland Ekeli

Det var fredag morgen at en 17 år gammel jente ble funnet alvorlig skadd på Bølehøgda i Skien. Jenta ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål.

Det er foreløpig uvisst hva som har skjedd, men politiet har tidligere opplyst at jentas skader var forenlig med at hun hadde blitt påkjørt av en bil.

Politiet etterlyste en mørk SUV eller jeep-liknende bil og føreren av denne, etter hendelsen.

Telemarksavisa melder at politiet kan ha funnet bilen, og søndag morgen bekrefter politiet overfor NRK at de har beslaglagt et kjøretøy i forbindelse med saken.

De ønsker ikke å si hvor bilen ble funnet.

Til NTB sier jourhavende jurist hos politiet, Margrethe Wigeland Øiestad, søndag kveld at beslaget er gjort i forbindelse med etterforskningen, og at de foretar kriminaltekniske undersøkelser av kjøretøyet.

Politiet opplyser imidlertid at de jobber med saken hele tiden, og at de har satt inn ekstra mannskaper i etterforskningen.

 • Legevakten får kritikk

  Legevakten i Skien har brutt reglene om forsvarlig helsehjelp og får kritikk fra Fylkeslegen, skriver Varden. Fylkeslegen mener at både legevakten og de vakthavende legene sviktet i forbindelse med 21 år gamle Sine Nilsens dødsfall. Legevakten gjorde ingenting, dagen etter ble 21-åringen funnet død i sitt hjem.

 • Taper penger på skog

  Skogeiere kan måtte hugge skogen 20 år for tidlig på grunn av tretoppknekk. Det sier markeds- og produksjonssjef Hans Erik Røra i AT Skog. Skogeiere sto i går frem på NRK1 og var bekymret for inntektstap fordi mye av skogen ødelegges av vind og tung snø.

 • Godtar anke

  Agder lagmannsrett må behandle straffeutmålingen i en voldtektssak fra Telemark på nytt. Det har ankeutvalget i Høyesterett bestemt. Påtalemyndigheten mener straffen mot en 23 år gammel mann fra Telemark, som ble dømt til fengsel i ett år for grov voldtekt, bør skjerpes.

 • Politiet pågrep «samuraimann»

  Politiet i Telemark har pågrepet en mann i 40-årene i Porsgrunn torsdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Geir Kastmo til NRK. Pågripelsen skjedde i forbindelse med at en person ble kuttet i fingrene med et samuraisverd i Sandefjord i går.