NRK Meny
Normal

Politiet har avsluttet søket etter savnet bil

Politiet har avsluttet søket etter en BMW som skal ha vært involvert i en ulykke i natt. Føreren hadde selv utløst nødalarm. Politiet satt helikopter inn i søket, men fant aldri ulykkesstedet.

Skjermdump

Det er i dette området politiet nå leter med helikopter etter en BWM som skal ha vært involvert i en ulykke.

Foto: Skjermdump / Google

– Vi ønsker opplysninger fra alle som kan ha sett noe i området. Vi har sendt ut politi, ambulanse, brannvesen, og vil nå sette inn helikopter for å finne bilen, sa operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Jørn Gustav Larsen, til NRK klokken ni i formiddag.

Politiet var klokken 13.30 selv i kontakt med kvinnen som antas å være føreren av bilen. Hun bekreftet at hun ikke trengte hjelp. Politiet vil ikke å spekulerer i hvorfor kvinnen ikke ønsket hjelp likevel, men forteller at de fremdeles ønsker tips i saken.

Fryktet personskader

Politiet fryktet personskader, og satt derfor inn helikopter for å finne bilen som skal ha kjørt av veien et sted på riksvei 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Den antatte ulykken skal ha skjedd klokken halv fem i natt.

Etter å ha lett i over seks timer, og to timer med politihelikopter, ble helikoptersøket avsluttet. En engelsktalene kvinne skal ha ringt BMW sentralen og meldt at hun ikke trengte hjelp, men politiet hadde fremdeles en hundepatrulje i området frem til 13.30.

Varslet av BMW i Tyskland

Politiet fikk varsel fra alarmsentralen til BMW i Tyskland om at føreren av bilen skal ha trykt på nødknappen nye BMW-er er utstyrt med. De kontaktet lokale BMW forhandlere for å få hjelp fordi de ikke hadde mottatt nøyaktig posisjon fra nødmeldingen.