NRK Meny
Normal

Politiet etterlyser sykkelen som Hjalmar (62) ble påkjørt av

Politiet vil gjerne ha tips om terrengsykkelen som har blitt sett i nærheten av stedet der de tror at Hjalmar Johnsen døde.

Mann pågrepet og siktet for uaktsomt drap

ØNSKER INFORMASJON OM SYKKEL: Denne brua er sentral i etterforskningen av Hjalmar Johnsens død. Vitner observerte en sykkel her fredag kveld, og den vil politiet nå ha tak i.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

NRK oppdaterer saken.

Tirsdag kveld, 19. september, pågrep politiet i Telemark en 35 år gammel mann fra Skien. Han er siktet for uaktsom forvoldelse av en annens død.

Nå ønsker politiet tips om en sykkel som settes i forbindelse med hendelsen.

– Vi er interessert i å få tak i en sykkel som er observert ved Damfoss i Skien fredag kveld. Det er snakk om mørk herresykkel av merket Fuji med skivebremser. Den skal ha demper foran og maxxis-dekk bak, sier politiadvokat Asle Sandnes i Sør-Øst politidistrikt.

– Hvorfor er dere på jakt etter denne sykkelen?

– Vi mistenker at den har vært involvert i ulykken som førte til at savnede døde, sier Sandnes.

Ved 13.30-tiden onsdag ettermiddag ble en død person funnet av miniubåt i vannet ved Damfoss i Skien. Politiet har ikke sikker identifikasjon, men antar at avdøde er savnede Hjalmar Johnsen som har vært savnet siden fredag i forrige uke.

 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50