NRK Meny
Normal

Politiet bevæpnet seg to ganger

Mye bråk for politiet i Telemark.

Telemarkspolitiet måtte bevæpne seg to ganger på kort tid, lørdag kveld. Klokken 22.45 fikk de melding om at en mann hadde blitt skadet av en annen med kniv. Politiet rykket så ut til adressen i Ulefoss, men fikk kort tid etter melding om at andre personer hadde kontroll på gjerningsmannen.

Han var blitt lagt i gulvet og fratatt kniven og ble så pågrepet av politiet. Gjerningsmannen er en mann fra Ulefoss i 50-årene. Mannen som ble skadet er i begynnelsen av 30-årene og var bosatt på adressen.

Våpentrusler

Mindre enn ti minutter etter meldingen fra Ulefoss kom det melding fra Kragerø om at en 16 år gammel gutt hadde blitt slått i ansiktet og fått brillene ødelagt. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet, men truet med å komme tilbake med våpen.

Politiet rykket ut bevæpnet, og noe senere på natten ble en mann i begynnelsen av 20-årene pågrepet. Han hadde ikke da våpen, men er allikevel satt i varetekt.

På adressen hvor mannen ble pågrepet fant politiet en 15 år gammel jente som var på rømmen fra barnevernet. Hun ble senere overlevert til barnevernsvakta.

 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

 • Ulykke på E18

  To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.