NRK Meny
Normal

Mann innlagt på sykehus med stikkskader

En mann er lagt inn på sykehus med det som kan være stikkskader i brystregionen. Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd med mannen.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen ringte på et hus nord i Skien sentrum.

Det var klokken 03.10 natt til søndag at politiet ved Telemark politidistrikt ble varslet om hendelsen.

En mann hadde ringt på døren til et tilfeldig hus, nord i Skien sentrum.

– Mannen blødde som en følge av det som kan være stikkskader i brystregionen, opplyser operasjonsleder Gisle Småge.

Personen som åpnet døren viste seg å være sykepleier og mannen fikk nødvendig førstehjelp. Han ble fraktet til sykehus for behandling.

– Tilstanden hans er alvorlig, opplyser Sykehuset Telemark til TA.no søndag morgen.

Ber om tips fra publikum

Politiet rykket ut og foretok undersøkelser, blant annet med en politihund, men har foreløpig ikke funnet ut hva som har skjedd.

– Vi er derfor interessert i opplysninger fra personer som kan ha sett noe i området rundt en Joker-butikk i 03.00-tiden i natt, opplyser Småge.

 • Ran i Skien

  En mann ble slått ned på Langbryggene i Skien litt før halv fem i natt. Han fikk et kutt i hodet og er kjørt til sykehus. To menn ranet ham for en sekk og stakk fra stedet i en mørk stasjonsvogn. Politiet jakter nå på ransmennene

 • Brann i hus på Notodden

  Det brenner i et bolighus på Notodden. Fem personer er evakuert fra huset, og tas hånd om av ambulansepersonell og naboer, opplyser operasjonsleder Petter Ebbesberg. Røykdykkere gjennomsøker nå huset. Det skal ikke være fare for spredning.

 • Her kan du se kveldens sending

  Distriksnyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
 • Røykutvikling var tørrkokt kjele

  Politi, brann og ambulanse rykket like etter 20.30 ut etter melding om røykutvikling på Gimsøy i Skien. Det viste seg å være røyk fra en tørrkokt kjele. En kvinne som befant seg i leiligheten sjekkes av ambulansepersonell.

  Brann på Gimsøy i Skien
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK