NRK Meny
Normal

Politi pågrep pyton

- Helt pyton. Slik beskriver politiet arrestasjonen av en meterlang kongepyton i forbindelse med en narkosak.

Kongepyton
Foto: Bo Lilledal Andersen / NRK

Et ransakingsoppdrag i en privatbolig i forbindelse med en narko-sak i Skien ga en heller uventet fangst for politiet.

En meter lang kongepyton bodde i huset som kjæledyr. Slangen ble beslaglagt og tatt med til politistasjonen.

Underveis prøvde den å rømme fra politibilen. Den ble fanget inn igjen, og overlevert til Mattilsynet. Nå er slangen avlivet.

Politimannen som arresterte slangen  i går kveld, sier at dette er den mest pyton jobben har har gjort. Og Erik Gautefall fra Matillsynet var ikke særlig begeistret da han kom fram til politivakta i Skien og oppdaget at slangen hadde stukket av - inne i politibilen .....

 

 

 

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.