NRK Meny
Normal

Ferdig i avhør etter knivstikking

NOTODDEN (NRK): En mann ble stukket flere ganger med kniv natt til søndag. Fire personer ble pågrepet. De fire personene var klokken 17.00 søndag ferdig i avhør.

Mann knivstukket på gatekjøkken på Notodden.

Politiet har undersøkt stedet hvor knivstikkingen skjedde.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

Politiet mistenker at de fire pågrepne, en kvinne og tre menn, knivstakk en ansatt på et gatekjøkken på Notodden natt til søndag. De fire personene var klokken 17.00 ferdig i avhør, men operasjonsleder ville ikke uttale seg om hva som var kommet frem av opplysninger.

– Den saken er nå overlagt til etterforskning, og ytterligere informasjon må dere få fra jourhavende, sa operasjonsleder.

Anders Rekå Christensen

Politibetjent Anders Rekå forteller at det oppstod et basketak på gatekjøkkenet før knivstikkingen.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

Det var i 04.00-tiden at Telemark-politiet meldte om knivstikkingen. De fire personene var fulle og ødela en stol inne på gatekjøkkenet.

– Da de ble vist ut av lokalet, oppstod et voldsomt basketak og den ansatte ble stukket med kniv flere steder, opplyser politiet.

Mannen måtte blant annet sy sju sting i armen.

De pågrepne er alle i begynnelsen av 20-årene, og sitter nå i arresten i Skien. De skal avhøres i løpet av dagen.

Politibetjent Anders Rekå Christensen sier til NRK at politiet har gjort tekniske undersøkelser på stedet og sikret spor. Han kan ikke svare på om politiet kjenner til de involverte fra før av.