NRK Meny
Normal

Person funnet omkommet i Brevik

Politiet har funnet en død person i Brevik.

Død person funnet omkommet i Brevik

Det har pågått en større leteaksjon etter en mann i Brevik natt til tirsdag. Leteaksjonen har foregått både på land og i vann. En omkommet person skal ha blitt funnet på land.

Foto: Theo Aasland / Vika Media

Like etter klokken 05.00 tirsdag melder politiet om at de har funnet en død person i nærheten av sentrum av Brevik i Porsgrunn kommune.

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark, sier til NRK like før klokken 09.30 at det ikke er grunn til å tro at noe kriminelt har tilstøtt mannen.

Leteaksjon


Det har pågått en stor leteaksjon etter en mann i 30-årene i Brevik, siden mandag kveld. Mellom 30 og 40 personer fra Røde Kors, Norske Redningshunder og Norsk Folkehjelp har deltatt i leteaksjonen, og også dykkere og båter ble kalt ut.

Det var etter bekymringsmeldinger fra familien at politiet valgte å sette i gang en leteaksjon. Politiet kan ikke bekrefte at den omkomne personen er den savnede 30-åringen.

– Vi har ikke noen sikker ID av personen enda, men vi jobber ut fra at det kan være den savnede, sier Olaf Jansen i Sør-Øst politidistrikt.

– Vi har foretatt tekniske og taktiske undersøkelser på stedet personen er funnet. Avdøde blir nå fraktet til Oslo for obduksjon, sier Jansen.

Politiet skal ha fått melding fra pårørende ved 18-tiden mandag kveld. Familien skal sist ha hatt kontakt med den savnede søndag kveld.

 • Skagerak ber om hjelp

  Skagerak Energi brukar helikopter for å kartlegge feil på høgspentnettet etter snøfallet i går. Samstundes oppmodar selskapet kundar med feil på lågspentnettet om å melde frå, slik at selskapet også kan rette desse feila. Klokka 11 i dag hadde selskapet registrert 250 feil i Skien og Siljan.

 • Brøytebil fanga jente i snøhole

  Ei ni år gamal jente blei stengt inne i ei snøhole i Skien i går. Jenta leika i snøhola då ein brøytebil kom forbi og fylte opningen med snø. i fylgje politiet brukte foreldra 30 minuttar på å grave jenta fram.

 • Fotgjengar sendt til sjukehus

  Ein fotgjengar er sendt til sjukehus etter at ho blei påkøyrd på Bølevegen i dag tidleg. Det er uvisst kor omfattande skader den 19 år gamle kvinna har.

 • Fotgjenger påkjørt

  En fotgjenger er påkjørt av en bil på Bølevegen i Skien. Politi og ambulanse er på stedet. Ulykken fører til trafikale problemer i morgenrushet.