NRK Meny
Normal

Mann i 20-årene kjørt til Ullevål etter ulykke

En personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Flatdal i Seljord.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen, som er i midten av 20-årene satt en stund fastklemt etter ulykken, men ble frigjort av ambulansepersonell. Han er fløyet til Oslo Universitetssykehus, Ullevål i luftambulanse. Det er ikke klart hva slags skader mannen har fått.

Ulykken skjedde i et kryss og politiet har beslaglagt førerkortet til lastebilsjåføren som skulle krysse E134.

Trafikken går nå som normalt på stedet.

Laster Twitter-innhold
 • 12-åring slått og sparket

  En 12-åring er kjørt til Skien legevakt, etter å ha blitt slått og sparket av det som skal ha vært flere gjerningsmenn, melder politiet. Fornærmede har smerter i brystet. Hendelsen skjedde på Kjørbekkhøgda. Politiet oppretter anmeldelse.

  Laster Twitter-innhold
 • Får tre millioner til forskning

  Overlege ved Sykehuset Telemark Håkon Tobro har fått tre millioner kroner til forskning på slagbehandling. Forskningsmidlene skal brukes over flere år, og målet er at de skal bidra til en bedre slagbehandling i distriktene.

 • Fått i seg røyk

  En voksen og et barn tas hånd om av helsepersonell etter å ha fått i seg røyk etter en brann ved Øvre Sølen i Porsgrunn.

 • CO₂-lagring blir prioritert i EU

  Statoils plan om CO₂-lagring under havbotnen på norsk sokkel har fått status som eit prioritert prosjekt i EU. Planen er å lagre CO₂ på same måte ved norske industrianlegg, slik som Norcem i Brevik og Yara på Herøya.