NRK Meny

Penger til E134

Ifølge forslaget til statsbudsjett skal arbeidet på E134, strekningen Seljord - Åmot, starte opp i 2015. Det er også lagt til grunn statlige penger og bompenger til forberedende arbeider og anleggsstart i 2015. Disse prosjektene er ennå ikke lagt frem for Stortinget. Blant disse er E134 på strekningen Damåsen - Saggrenda forbi Kongsberg.

 • I morgon blir det mildvêr

  Laster Twitter-innhold
 • Seljord lagar maten sjølv

  Frå nyttår overtek Seljord kommune jobben med å produsere mat til folk på institusjon og eldre som bur heime. Seljord kommune tilset eigne folk, og skal leige kjøken hjå Dyrskun. Tidlegare har dei kjøpt mat frå Sjukehuset Telemark og Dyrskun Arrangement.

 • Fortsatt speilglatt på veiene

  Underkjølt regn har skapt vanskelige kjøreforhold denne morgenen. I Langesund i Bamble har det vært speilglatte veier, og flere biler har sklidd inn i hverandre. Statsmeteorolog Kristian Gislefoss sier det vil være glatt i noen timer til.

  Glatte veier i Langesund
  Foto: Marianne Lande Hallingskog
 • Montessoriskule i Tuddal

  På eit møte laurdag vart Stiftinga Tuddal Montessoriskule vedteke oppretta. Foreldregruppa i Tuddal starta 1. desember ein innsamlingsaksjon for å få nødvendig eigenkapital til stiftinga. Til nå har dei samla inn 100.000 kroner.