NRK Meny

Østre Porsgrunn kirke lir forsinka

Østre Porsgrunn kirke kan stå klar hausten 2018, og er nå eit halvt år forsinka. Årsaka er at det tok tid å behandle to klager hos Fylkesmannen. Nå står att det å få godkjent den nye kyrkja i departementet, og å få igangsettingsløyve frå kommunen.

Nye Østre Porsgrunn kirke, Modell "Reis opp"
Foto: sivilarkitekt Espen Surnevik / Trodahl Arkitekter
 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.