NRK Meny

Ordføreropprop mot sammenslåing

Kragerøordfører Jone Blikra fra Arbeiderpartiet vil samle Telemark til protest mot regjeringens forslag til tvangssammenslåing av Telemark og Vestfold til en region. 13 av 18 ordførere har allerede sagt ja til å være med, skriver Varden. I oppropet står det at en tvangssammenslåing av Vestfold og Telemark er i strid med lokale ønsker og vedtak.

Jone Blikra
Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold