NRK Meny

Ønsker penger til «Snømannen»

Filmskaperne søker om penger til innspillinga av filmen basert på Jo Nesbøs bok «Snømannen». Både Tinn kommune og Telemark Næringsfond blir bedt om å bidra med 200.000 kroner hver. I mars skal 120 filmfolk gjøre opptak på Rjukan i to uker. De skal også filme på Notodden. Filmskaperne mener dette er god reklame for Telemark.

Jo Nesbø og Restaurant Schrøder
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Rolf Petter Olaisen / NTB Scanpix / NRK
 • Friskolene redder lokale skoler

  Tall fra Norsk Montessoriforbund viser at tre ganger så mange elever går på Montessori-skole som for ti år siden. Noe av årsaken er at folk på bygda redder den lokale skolen ved å etablere friskoler når den offentlige blir lagt ned.

 • Tapte i sin siste bortekamp

  Odd tapte 2–0 mot Vålerenga i gårsdagens kamp. Tidligere Odd-spiller Magnus Lekven satte inn et av Vålerengas mål. Odd ligger nå på 9. plass før årets siste kamp, som går hjemme mot Rosenborg.

 • Urædd tapte 3-0

  Urædd skal spille i 1. divisjon for kvinner også neste sesong. Laget tapte 3–0 for Grand Bodø i kvalifiseringskampen i Nordlandshallen søndag.

 • Går mot Urædd-tap i Bodø

  Grand Bodø leder 3–0 over Urædd i den andre kvalifiseringskampen om spill i Toppserien. Dermed går det mot en ny sesong i 1. divisjon for porsgrunnsklubben. Grand Bodø vant også det første oppgjøret med 4–0.