NRK Meny
Normal

Mann omkom i snøscooterulykke

(NRK) En mann i 20-årene omkom i en snøscooterulykke i Vinje natt til lørdag. Ifølge politiet har mannen kjørt både i terreng og på E 134.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding ved firetiden og nødetatene rykket ut til Bøgrend i Vinje i Telemark. Der ble det raskt bekreftet at en person var omkommet.

– Det er foreløpig ingenting som tyder på at flere har vært involvert i ulykka, sier operasjonsleder i politiet, Ole Jørgen Lund.

Politiet opplyste først at det var en mann i 30-årene, men har senere rettet dette til at mannen var i 20-årene.

På vei og terreng

Ole Jørgen Lund

Operasjonsleder i politiet, Ole Jørgen Lund.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Ifølge Lund har mannen kjørt snøscooteren både i terreng og på E 134.

– Snøscooteren har kjørt ut av veien.

Politiet jobber med å finne mer ut av hendelsesforløpet og om det kan ha vært vitner til selve ulykken.

Mannens pårørende er varslet om ulykken. Politiet ønsker ikke å si om mannen bor i kommunen eller om han var besøkende.

 • Vil kaste ut Bombemann

  Borettslaget vil kaste ut mannen som er siktet for å oppbevare store mengder farlig sprengstoff i leiligheten sin. Det bekrefter advokat Ole Revhaug, som er engasjert av borettslaget på Vallemyrene, til Varden.

 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.