NRK Meny
Normal

OL-medaljør avslutter på Rauland

Ståle Sandbech, som tok sølv i slopestyle i Sotsji-OL tidligere i år, kommer i dag til Rauland for å avslutte sesongen.

Ståle Sandbech

Ståle Sandbech kommer tilbake til Rauland for å filme spektakulære hopp.

Foto: Eeg, Jon / NTB scanpix

Sandbech ble tidenes yngste mannlige norske OL-deltager da han som 16-åring deltok i OL i Vancouver i 2010. Da ble det 30. plass i halfpipe.

Vinneren mente han burde vunnet

I Sotsji leverte Sandbech et nærmest feilfritt andreforsøk i OL-finalen og kapret sølvmedaljen med poengsummen 91,75. Dermed ble han første nordmann med medalje i dette OL-et, og medaljør i tidenes første OL-slopestyle.

Men selv gullvinneren mente at Sandbech burde vunnet gullet.

Perioden april og mai er tiden de største utøverne filmer sine mest spektakulære hopp, og Sandbech kommer altså til Vierli terrengpark på Rauland.

Har besøkt Rauland før

Han kommer med broren Frode Sandbech, som er en verdenskjent snowboardfilmer, og en amerikansk snowboardfotograf, skriver Visitrauland.com.

Sandbech har vært i Vierli før. Her kan du se video fra sist gang han besøkte stedet.

 • Vogntog veltet på Notodden

  En trailer har veltet på Europavei 134 ved Bamlesletta på Notodden i Telemark. Vogntoget har kjørt i grøfta og tippet på siden, melder politiet i Telemark. Det er redusert fremkommelighet på strekningen Seljord - Notodden på grunn av berging.

 • Veldig glatt

  Politiet har fått meldinger om at det skal være svært glatt på flere sideveier. Flere melder om mindre trafikkuhell og om kjøretøy som står fast.

  Glatte veier
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Kjørt til sjekk etter ulykke

  To kvinner i slutten av tenåra har blir kjørt til sykehuset for en sjekk etter en ulykke ved Voldskrysset i Skien, melder politiet. Personbilen kjørte av vegen og inn i en lyktestolpe.