Målene rant inn for Odd i Skien

Odd gledet hjemmepublikummet med hele fem mål mot Lillestrøm i Skien søndag kveld. Fredrik Nordkvelle lagde hattrick.

Espen Ruud og Odd

Espen Ruud og resten av Odd-gjengen jubler etter at Bentley sendte laget i ledelsen søndag kveld.

Det ble en fantastisk fotballkveld for de som heiet på Odd i Skien søndag kveld.

Det hele startet med at Frode Johnsen ble tildelt Kniksens hederspris, men lite visste man at dette kun var en liten forsmak på det som skulle resultere i en sterk hjemmeseier i årets siste fotballrunde.

Tre mål fra Nordkvelle

Frode Johnsen fikk tildelt Kniksens hederspris før eliteseriekampen mellom Odd og Lillestrøm på Skagerak Arena.

Frode Johnsen var selvsagt veldig stolt over å motta Kniksens hederspris.

Det første målet kom etter 15 minutter. Bentley kom alene mot keeper og avsluttet iskaldt fra 8-10 meter.

Vi må over i andre omgang og det 54. minutt før Olivier Occean lukter returen fra Espen Ruuds innlegg, og setter enkelt inn 2-0. Bare tre minutter senere klinker Fredrik Nordkvelle inn det tredje målet for kvelden, og publikummet er i ekstase.

Nordkvelle ga seg ikke, og endte med hattrick.

Odd havner dermed på fjerdeplassen i norsk eliteserie 2015 med 55 poeng. Lillestrøm ender på 8. plass med 44 poeng.

• Se hele tabellen her
  • Les hele referatet fra kampen lenger ned i artikkelen.

Kampen var også spesiell fordi mange tusen publikummere og den nærmeste Odd-familien sa farvel til Frode Johnsen. 41-åringen bekreftet i slutten av oktober at han legger opp som fotballspiller på toppnivå.