NRK Meny
Normal

Odd trekker søknaden om utvidet skjenkebevilling

Styret i Odd har i kveld bestemt seg for å trekke søknaden om utvidet skjenkebevilling på Skagerak Arena.

Skagerak arena

Det blir ikke utvidet skjenkebevilling på Skagerak Arena med det første.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

– Styret i Odd har vedtatt å trekke søknaden i sin nåværende form og heller bruke noe mer tid på å vurdere dette konseptet, sier styreleder i Odd, Trond Haukvik, til NRK mandag kveld.

Haukvik sier et samlet styre står bak vedtaket.

Massiv kritikk

Da det kom frem at Odd ønsket å servere øl til publikum på et avgrenset område på stadion, med plass til rundt 600 mennesker, ble det bråk.

Krf-politiker i Skien, Hans Edvard Askjer, har blant annet bedt Odd om å trekke søknaden og Rusbehandlingsklinikken Borgestadklinikken valgte å trekke planene om å sponse Odd.

Haukvik legger ikke skjul på at all kritikken den siste tiden har vært utslagsgivende for beslutningen om å trekke søknaden.

– Vi har selvfølgelig registrert den diskusjonen som har vært i media, og det synes vi det er viktig å ta på alvor, sier han.

Les også: Overrasket over kritikken

Les også: «Oddrane» positive til ølservering på stadion

Vil jobbe med forslaget

Selv om det ikke blir utvidet alkoholservering på Skagerak Arena med det første, vil ikke Haukvik legge forslaget helt på hylla. Han føler nemlig at saken har kommet feil ut i media.

– Vi føler vel at vi ikke har klart å presentere godt nok hva tilbudet handlet om. Det var ment å være et ganske begrenset tilbud. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle stadionopplevelser, og dette tilbudet var en del av det.

Han vil nå ta med alle innspillene som har kommet fram i saken og se på nye muligheter.

– Vi har valgt å trekke søknaden slik den ser ut nå, så får vi jobbe videre med dette. Men når det vil skje, tør jeg ikke å si.