NRK Meny
Normal

Odd tapte mot Rosenborg

Det ble ingen høydare for Odd i dagens eliteseriekamp. Rosenborg vant 3-0, og nå må Odd heve seg før torsdagens bortekamp mot irske Shamrock Rovers.

Odd-Rosenborg

Alexander Søderlund og Rosenborg kunne feire 3-0-seier over Odd og luke på tabelltopp i eliteserien.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Ole Selnæs scoret det første målet og ble kåret til Rosenborgs og banens beste spiller da Odd ble slått 3-0 på Lerkendal søndag. De andre målene ble satt inn av Pål Andre Helland og Alexander Søderlund. Det var Rosenborgs kamp, og selv om Odd yppet seg
periodevis, var laget aldri i nærheten av å true serielederen.

– Vi tapte fortjent

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo innrømmet selv etter kampen at gjestene hadde lagt seg for lavt.

– Vi tapte for et mye bedre lag, og vi tapte fortjent, sa Fagermo etter kampen.

Det sto 1-0 til hjemmelaget ved pause etter at Rosenborg hadde dominert det meste. Selnæs scoret ledermålet i det 41. minutt. Odd kom litt mer med i kampen etter hvert, men laget klarte ikke å spille seg fram til noen store sjanser.

Rosenborg var mye nærmere både 4-0 og 5-0 enn Odd var redusering. Det forteller det meste om kampbildet i sola på Lerkendal søndag kveld. Det var mye enveiskjøring, men også litt tafatt og feriepreget de første 45 minuttene. Det ble litt mer kamp og dobbelt så mange scoringer i de siste 45. Det ble en fullt fortjent seier til Rosenborg, som tar ferie på
tabelltoppen med fem poengs luke til hardeste utfordrer.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.