Odd tapte 3–0 mot bunnlag

Odd tapte 3-0 for bunnlaget Viking i Stavanger søndag kveld.

Viking

3-0: Odds Jone Samuelsen i duell med Karol Mets under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion. Kampen endte med seier til hjemmelaget.

Viking stod med 0 poeng og et scoret mål før kveldens kamp mot Odd, men det skulle endre seg når kampen var ferdigspilt.

Etter en jevn start tok Viking ledelsen i det 28. minutt ved Samuel Adegbenro etter et innlegg fra Claes Kronberg.

Stillingen holdt seg til pause, før Viking tok kontroll over 2. omgangen.

Først scoret unggutten Mathias Bringaker i 58. minutt, etter forarbeid av Adegbenro, før André Danielsen kunne legge på til 3-0 etter et straffespark.

Resultatet holdt seg til dommer Trygve Kjensli blåste av sluttsignalet, dermed tok Viking sin første trepoenger i eliteserien i år, mens Odd gikk på sitt tredje tap på fem kamper.

Fikk sjansen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo lot både Olivier Occéan, Joakim Våge Nilsen og Fredrik Nordkvelle spille fra start søndag. Ifølge lokalpressen i Skien har alle tre avslått kontrakt-tilbudene de er forelagt den siste tiden.

Forhandlingene har gått i lås. Men tross nei, nei og nei fikk trioen plass i førsteoppstillingen.

Odd fortsetter Eliteserien med hjemmekamp i neste runde. Søndag kommer telemarkingen og tidligere Odd-spiller Ronny Deila og Vålerenga på besøk i Skien.