NRK Meny
Normal

Odd tapte 3–0 mot bunnlag

Odd tapte 3-0 for bunnlaget Viking i Stavanger søndag kveld.

Viking

3-0: Odds Jone Samuelsen i duell med Karol Mets under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion. Kampen endte med seier til hjemmelaget.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Viking stod med 0 poeng og et scoret mål før kveldens kamp mot Odd, men det skulle endre seg når kampen var ferdigspilt.

Etter en jevn start tok Viking ledelsen i det 28. minutt ved Samuel Adegbenro etter et innlegg fra Claes Kronberg.

Stillingen holdt seg til pause, før Viking tok kontroll over 2. omgangen.

Først scoret unggutten Mathias Bringaker i 58. minutt, etter forarbeid av Adegbenro, før André Danielsen kunne legge på til 3-0 etter et straffespark.

Resultatet holdt seg til dommer Trygve Kjensli blåste av sluttsignalet, dermed tok Viking sin første trepoenger i eliteserien i år, mens Odd gikk på sitt tredje tap på fem kamper.

Fikk sjansen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo lot både Olivier Occéan, Joakim Våge Nilsen og Fredrik Nordkvelle spille fra start søndag. Ifølge lokalpressen i Skien har alle tre avslått kontrakt-tilbudene de er forelagt den siste tiden.

Forhandlingene har gått i lås. Men tross nei, nei og nei fikk trioen plass i førsteoppstillingen.

Odd fortsetter Eliteserien med hjemmekamp i neste runde. Søndag kommer telemarkingen og tidligere Odd-spiller Ronny Deila og Vålerenga på besøk i Skien.

 • Åpner for grågås-jakt

  Grunneiere på Jomfruland har fått ekstraordinær fellingstillatelse på Grågås til og med 8 april. Grågåsa spiser opp vinterforet som ligger ute, og er også upopulær blant hytteeiere fordi den skitner til området.

  Grågås
  Foto: Åsmund Asphaug
 • Fartskontroll

  Politiet har hatt fartskontroll på fylkesveg 37 ved Mæl i Tinn i dag. 6 bilførere ble tatt for å kjøre for fort. Alle ble målt til over 80 km i 60-sonen melder politiet, den høyeste hastigheten var 84 kilometer i timen.

  Politi
  Foto: Eilif Aslaksen / NRK
 • Åpner FV651

  Klokken 10.00 i dag åpnes Fylkesveg 651 mellom Tuddal og Rjukan. Veien over fjellet mellom Tinn og Hjartdal er åpen i påska fra fredag 23. mars kl. 10 til tirsdag 3. april. Vegen vil være nattestengt alle dager. Etter påske dvs. 3. april stenger veien igjen, slik at den tørker opp før ordinær åpning.

 • Ikke Porsgrunns ansvar

  Ordfører i Porsgrun, Robin Kåss, sier til NRK at han tar avstand fra Bakkens påstander, og påpeker at kommunen i utgangspunktet ville ha veien et annet sted, og at Porsgrunn ikke er involvert i Statens vegvesens tomtekjøp.

  Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK