NRK Meny
Normal

Odd tapte 3–0 mot bunnlag

Odd tapte 3-0 for bunnlaget Viking i Stavanger søndag kveld.

Viking

3-0: Odds Jone Samuelsen i duell med Karol Mets under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion. Kampen endte med seier til hjemmelaget.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Viking stod med 0 poeng og et scoret mål før kveldens kamp mot Odd, men det skulle endre seg når kampen var ferdigspilt.

Etter en jevn start tok Viking ledelsen i det 28. minutt ved Samuel Adegbenro etter et innlegg fra Claes Kronberg.

Stillingen holdt seg til pause, før Viking tok kontroll over 2. omgangen.

Først scoret unggutten Mathias Bringaker i 58. minutt, etter forarbeid av Adegbenro, før André Danielsen kunne legge på til 3-0 etter et straffespark.

Resultatet holdt seg til dommer Trygve Kjensli blåste av sluttsignalet, dermed tok Viking sin første trepoenger i eliteserien i år, mens Odd gikk på sitt tredje tap på fem kamper.

Fikk sjansen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo lot både Olivier Occéan, Joakim Våge Nilsen og Fredrik Nordkvelle spille fra start søndag. Ifølge lokalpressen i Skien har alle tre avslått kontrakt-tilbudene de er forelagt den siste tiden.

Forhandlingene har gått i lås. Men tross nei, nei og nei fikk trioen plass i førsteoppstillingen.

Odd fortsetter Eliteserien med hjemmekamp i neste runde. Søndag kommer telemarkingen og tidligere Odd-spiller Ronny Deila og Vålerenga på besøk i Skien.

 • Taper penger på skog

  Skogeiere kan måtte hugge skogen 20 år for tidlig på grunn av tretoppknekk. Det sier markeds- og produksjonssjef Hans Erik Røra i AT Skog. Skogeiere sto i går frem på NRK1 og var bekymret for inntektstap fordi mye av skogen ødelegges av vind og tung snø.

 • Godtar anke

  Agder lagmannsrett må behandle straffeutmålingen i en voldtektssak fra Telemark på nytt. Det har ankeutvalget i Høyesterett bestemt. Påtalemyndigheten mener straffen mot en 23 år gammel mann fra Telemark, som ble dømt til fengsel i ett år for grov voldtekt, bør skjerpes.

 • Politiet pågrep «samuraimann»

  Politiet i Telemark har pågrepet en mann i 40-årene i Porsgrunn torsdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Geir Kastmo til NRK. Pågripelsen skjedde i forbindelse med at en person ble kuttet i fingrene med et samuraisverd i Sandefjord i går.

 • Tre kunder uten strøm

  Torsdag kveld skal alle Skagerak Energis kunder få strømmen tilbake, opplyser kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes. Bare tre kunder er nå uten strøm, men alle skal få det i løpet av kvelden.