NRK Meny
Normal

Vil ha mer i lønn

Spillerne i Odd Grenland vil ha tilbake de fem prosentene de ga fra seg tidligere i år.

Odds Morten Fevang
Foto: Ulveseth, Birte / SCANPIX

I april i år gikk alle ansatte i klubben med på et lønnskutt på fem prosent, og nå som økonomien er bedre ønsker de dette tilbake, skriver TA .

Spillergruppa ønsker også en diskusjon rundt bonuser for neste sesong.

Hans Erik Utne, direktør i Odd Grenland

Direktør Hans Erik Utne i Odd Grenland bekrefter at det er en dialog med spillerne om lønn.

Foto: Kurt Inge Dale / NRK

I dialog

Ifølge klubbdirektør Hans Erik Utne jobbes det nå med regnskapstallene for august. Utne vil ikke si for mye, men sier dette i en kommentar til avisa.

- Det kom et ønske fra spillergruppa, og derfor har vi samtaler, sier Utne.

Leder i spillergruppa, Morten Fevang, har fått positive signaler fra klubbledelsen.

- Prestasjonene har vært gode og med en økonomi som er mye bedre enn tidligere i år, ønsker vi å bli belønnet, sier Fevang.

Ekstra gulrot

Fevang snakker også forsiktig om en eventuell Europa-kvalifisering.

- Uansett er det positivt med en ekstra gulrot og en belønning hvis vi gjør det bedre enn forventet, fortsetter Fevang, og legger til at han håper de kan komme til en avtale før semifinalen mot Aalesund 24. september.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.