NRK Meny
Normal

Odd-spiller holdt med motstanderen

SKIEN (NRK): Det er elleve år siden sist Odd spilte europacupkamp på hjemmebane. Den gang var motstanderen Nederlandske Feyenoord, og ihuga supporter av bortelaget var dagens Odd-spiller Fredrik Oldrup Jensen.

Fredrik Oldrup Jensen om europacupen.

Slik reagerer Fredrik Oldrup Jensen når han ser seg selv heie på feil lag.

– Haha, se der ja! Det var lenge siden, er Jensen sin umiddelbare respons da NRK viser han det elleve år gamle TV-klippet.

Han møtte nemlig opp på Feyenoord sin trening, dagen før de møtte Odd i kvalifisering til europacupen.

– Jeg husker Feyenoord kom, og det var selvsagt stas å se store stjerner på stadion. I tillegg er mamma fra Nederland, så det var litt ekstra husker jeg, smiler Jensen.

Heier på Odd denne gangen

I dag heier midtbanespilleren på hjemmelaget, når Odd tar imot FC Sheriff til returkamp i kvalifisering til europacupen. Det kan til og med hende han skal spille selv.

– Det er selvsagt stort å spille europacup. Det er slike kamper man drømmer om, sier Jensen.

Med 3–0 fra første kamp mot FC Sheriff har Odd et strålende utgangspunkt før kveldens kamp. Men Jensen tar ikke avansementet på forskudd.

– Vi møter et godt lag, så alt kan skje. Men om vi gjør jobben på samme måte som i Moldova bør vi klare å gå videre, avslutter Jensen.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.

 • Færre på AAP

  Nye tall fra NAV viser at det er en sterk nedgang i antall unge på arbeidsavklaringspenger i Telemark. Så langt i 2017 er det 317 færre personer som mottar arbeidsavklaringspenger i fylket. Nedgangen blant unge under 30 år er på hele 9,5 prosent.

  NAV Skien.
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Støtter Rådmann

  Hovedutvalg for Plan, bygg og miljø i Kragerø har enstemmig vedtatt at eieren av sjøbua på Garnholmen må rive store deler av oppussingarbeidet som er gjort.

  Hovedutvalget støtter dermed rådmannen i saken.

  Kragerø
  Foto: Britt Boyesen / NRK