Se høydepunkter fra kampen

SKIEN (NRK): Jone Samuelsen sørget for at det ble 1 – 0 til Odd i treningskampen mot Start på Falkum i dag.

Se høydepunkter fra treningskampen mellom Odd og Start i videoen over.

Etter 64 minutter satte Jone Samuelsen ballen i mål for Odd, og Odd tok ledelsen med 1 – 0. Det ble også sluttresultatet. Lagene var ellers jevngode, og første omgang ble spilt uten de store sjansene. Start skårte rett før pause, men dommeren blåste offside.

Fredriksen fikk prøve seg

Mathias Fredriksen fikk prøve seg fra start for Odd i dag, mens Frode Johnsen spilte på topp for Odd. Ellers var Thomas Grøgaard tilbake i forsvar, mens Fredrik Oldrup Jensen var ute med skade. Ardian Gashi stilte fra start på midtbanen.

Odd har to strake seire i treningskampene mot Vålerenga og Strømsgodset. Start har tidligere i vinter vunnet kamper mot Midtjylland og Sørlandslaget.

Kommentatorer under dagens kamp var NRKs Tom Ole Buaas og TAs Ole Møllerstad.