Odd slo Stabæk

Odd holder stø kurs mot medalje i eliteserien etter dagens 3 –1 seier over Stabæk på Nadderud.

Steffen Hagen

Odd-kaptein Steffen Hagen jubler etter seieren mot Stabæk.

Alle målene kom i første omgang, og Stabæk tok ledelsen etter en halvtimes spill, ved Franck Boli. Odd tok seg sammen det siste kvarteret av omgangen, og scoret tre kjappe mål ved Herolind Shala, Ole Jørgen Halvorsen og Ardian Gashi.

– Vi kommer litt dårlig i gang i første omgang, men spiller helt fantastisk mot slutten av omgangen, sier strålende fornøyd Steffen Hagen til C More etter kampen.

Utvisning preget kampen

Fredrik Nordkvelle

Fredrik Nordkvelle blei utvist mot Stabæk, men Odd dro seieren i land.

Odd fikk Fredrik Nordkvelle utvist, etter at han fikk sitt andre gule kort tidlig i andre omgang, og med 10 mot 11 mann handlet det meste om å forsvare seg.

– Vi må forsake mye offensivt, men klarer å ri av stormen, Stabæk skaper nesten ingenting, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo til NRK.

Stabæk klarte ikke å utnytte at de var en mann mer på banen, og andre omgang forble målløs.

Stø kurs mot medalje

Med dagens seier er Odd fortsatt nummer to på tabellen, bare tre poeng bak Molde som møter Sarpsborg 08 senere i kveld. Avstanden tilbake til Strømsgodset på tredjeplass er fortsatt fire poeng.