NRK Meny
Normal

Se pressekonferansen fra Odd

Nå er det bare en dag igjen til storkampen mellom Odd og Dortmund i Skien. Odd-direktør Einar Håndlykken gleder seg vanvittig, men gruer seg også litt. Se pressekonferansen fra Odd nå!

Fotballklubben Odd holder pressekonferanse om torsdagens kamp mot Borussia Dortmund.

– Odd har alt å vinne, mener Odd-direktøren.

Interessen foran europacupkampen mellom Odd og det tyske storlaget Dortmund er enorm – både i Telemark, men også i Tyskland. 65 000 billetter til returkampen ble revet bort i løpet av bare 20 minutter.

I ettermiddag holder Odd pressekonferanse i Skien foran torsdagens kamp.

Les også:

Bentley scorer

Herfra, helt ute ved sidelinjen, skjøt Bentley fra da han scoret Odds andre mål i kampen mot svenske Elfsborg.

Foto: Skjermdump med tillatelse fra TV 2. / TV 2

Enorm billettpågang

Dortmund er ett av Tysklands beste fotballag, og Odd-trener Dag-Eilev kunne ikke si om det var drømme- eller mareritt-trekning da nettopp Dortmund ble trukket som motstander. i siste runde før gruppespillet i Europaligaen.

Pågangen etter billetter til kampen på Falkum torsdag kveld klokka 21 har vært helt enorm. Køen sto lang nedover fortauet da billettluka åpnet for salg.

I de tidligere cuprundene har Odd slått ut blant andre irske Shamrock Rovers og svenske Elfsborg.

 • Bil havnet på taket

  En mann er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket på Kjørbek i Skien. Det er fortsatt uklart hva som er årsaken til ulykken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes