NRK Meny
Normal

Se pressekonferansen fra Odd

Nå er det bare en dag igjen til storkampen mellom Odd og Dortmund i Skien. Odd-direktør Einar Håndlykken gleder seg vanvittig, men gruer seg også litt. Se pressekonferansen fra Odd nå!

Fotballklubben Odd holder pressekonferanse om torsdagens kamp mot Borussia Dortmund.

– Odd har alt å vinne, mener Odd-direktøren.

Interessen foran europacupkampen mellom Odd og det tyske storlaget Dortmund er enorm – både i Telemark, men også i Tyskland. 65 000 billetter til returkampen ble revet bort i løpet av bare 20 minutter.

I ettermiddag holder Odd pressekonferanse i Skien foran torsdagens kamp.

Les også:

Bentley scorer

Herfra, helt ute ved sidelinjen, skjøt Bentley fra da han scoret Odds andre mål i kampen mot svenske Elfsborg.

Foto: Skjermdump med tillatelse fra TV 2. / TV 2

Enorm billettpågang

Dortmund er ett av Tysklands beste fotballag, og Odd-trener Dag-Eilev kunne ikke si om det var drømme- eller mareritt-trekning da nettopp Dortmund ble trukket som motstander. i siste runde før gruppespillet i Europaligaen.

Pågangen etter billetter til kampen på Falkum torsdag kveld klokka 21 har vært helt enorm. Køen sto lang nedover fortauet da billettluka åpnet for salg.

I de tidligere cuprundene har Odd slått ut blant andre irske Shamrock Rovers og svenske Elfsborg.

 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Fengsel for vald

  Ein mann i 60-åra er i Nedre Telemark tingrett dømt til 120 dagar fengsel for vald. Mannen slo ein drosjesjåfør fleire gonger i ansiktet, da drosjesjåføren heldt han att for å få betaling for turen.

 • Attvald som leiar i Senterkvinnene

  På Senterkvinnenes landsmøte på Kongsberg i helga, vart Beate Marie Dahl Eide frå Seljord attvald som leiar. Ho vart fyrste gong valt som leiar i Senterkvinnene i 2014, og møter fast med fulle rettar i Senterpartiets sentral- og landsstyre.

  Beate Marie Dahl Eide
  Foto: Hans Cosson-Eide / NRK