NRK Meny
Normal

Usikker på om Langesund er hjemmebane

PORSGRUNN (NRK): Odd Nordstoga har sålangt hatt en rolig sommer på familiehytta i Lyngør, men gleder seg nå veldig til å spille på Wrightegården. Og han lar bamblingene avgjøre om Langesund er å betrakte som hjemmebane.

Den travle og pupulære telemarksartisten kom innom på vei til spillejobb på Wrigtegaarden. I forrige uke spilte han på Stavernfestivalen.

Det var da han hadde problemer med å slippe inn forbi vaktene.

Nordstoga nektet adgang til Stavernfestivalen

Hendelsen i Stavern ler han litt av. Vanligvis er det ikke noe fordel å ha et kjent fjes når man er ute blant folk, men det er en fordel når man skal inn på sin egen konsert.

Odd kvitterte for besøket på Borgeåsen med å spille låta han sannsynligvis kommer til å åpne med på konserten i Langesund, «Kunsten å gå».

 • Telemark Senterparti veks

  Telemark Senterparti auka medlemstalet til 845 medlemer i fjor. Det er femte året på rad at Telemark Senterparti aukar medlemstalet, opplyser fylkespartiet. Auken er størst i Vinje, der kommunepartiet fekk 23 nye medlemer.

 • Tok førarkortet frå 29-åring

  Politiet i Skien har teke førarkortet frå ein 29 år gamal mann frå Agder. 29-åringen køyrde bil i Skien sentrum utan å ha skrapa vindauga for snø og is. I fylgje politiet var det isfrie holet i frontruta på storleik med ei handflate.

 • Skagerak ber om hjelp

  Skagerak Energi brukar helikopter for å kartlegge feil på høgspentnettet etter snøfallet i går. Samstundes oppmodar selskapet kundar med feil på lågspentnettet om å melde frå, slik at selskapet også kan rette desse feila. Klokka 11 i dag hadde selskapet registrert 250 feil i Skien og Siljan.

 • Brøytebil fanga jente i snøhole

  Ei ni år gamal jente blei stengt inne i ei snøhole i Skien i går. Jenta leika i snøhola då ein brøytebil kom forbi og fylte opningen med snø. i fylgje politiet brukte foreldra 30 minuttar på å grave jenta fram.