NRK Meny
Normal

Usikker på om Langesund er hjemmebane

PORSGRUNN (NRK): Odd Nordstoga har sålangt hatt en rolig sommer på familiehytta i Lyngør, men gleder seg nå veldig til å spille på Wrightegården. Og han lar bamblingene avgjøre om Langesund er å betrakte som hjemmebane.

Den travle og pupulære telemarksartisten kom innom på vei til spillejobb på Wrigtegaarden. I forrige uke spilte han på Stavernfestivalen.

Det var da han hadde problemer med å slippe inn forbi vaktene.

Nordstoga nektet adgang til Stavernfestivalen

Hendelsen i Stavern ler han litt av. Vanligvis er det ikke noe fordel å ha et kjent fjes når man er ute blant folk, men det er en fordel når man skal inn på sin egen konsert.

Odd kvitterte for besøket på Borgeåsen med å spille låta han sannsynligvis kommer til å åpne med på konserten i Langesund, «Kunsten å gå».

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Hei slo Urædd

  Hei slo Urædd 2–0 i en kvalifiseringsrunde i fotballcupen i kveld. Olivier Occean debuterte for Urædd, men kom ikke på skåringslista.

 • Grenland Havn vil kjøpe hytter

  Grenland Havn ønsker å kjøpe ut 20 hus og hytter i Frier Vest i Bamble. Området er pekt ut som et av de viktigste næringsarealene i regionen i årene fremover, skriver TA.